Velkommen til TUIL.gg

Velkommen til TUIL sin esportsatsing – TUIL Esport. Her inne kan du lese vår ferd gjennom den voksende elektroniske sporten, der vi satser både på bredde og topp for å utvikle talenter som ønsker å komme langt i esport. Til nå har vi markert oss som et av de beste FIFA lagene i Norge der vi kom oss helt til kvartfinale i NM – etter å ha slått lag som Sandefjord og Brann. Dessverre røk vi til et meget sterkt Jerv-lag.

I tiden fremover jobber vi nå med å kartlegge talentene i nord – og har et meget sterkt Counter-Strike lag som også har markert seg med gode resultater både i Telialigaen, men også mot lag som rangerer høyt i Norge i turneringer.

På TUIL Esportsenter finner du undertegnede som leder for TUIL Esport, samt instruktører Henrik Høgtun og Espen Helnes som kombinert har 10 års erfaring fra esport.

Vi ønsker å være en pioner i landsdelen for satsing og utvikling av esport – Velkommen!

TUIL Esport
  • TUIL Esport
  • Leder for TUIL Esport. Lang fartstid i esport og har blant annet hatt tilknytning til HLTV.org, TromsøLAN, TGEX, Catch-Gamer, ArcticNova og The Fragment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *