TUIL inngår samarbeid med ggLeap

Siden oppstarten av TUIL Esportsenter har vi latt maskinene stå med full tilgang, uten begrensinger for våre deltakere. Dette har i praksis fungert bra, der brukerne kan laste ned de spillene og den programvaren de selv behøver. Tanken bak var at senteret ikke alltid er bemannet og vi ønsket å gi alle muligheten til å laste ned de spillene som de spiller.

I ettertid har vi dessverre sett at noen ikke kan la vær å utnytte det at maskinene ikke hadde begrensninger og gjort forsøk på å fylle maskinene med skadelig programvare. Som et tilsvar på dette har vi nå inngått et samarbeid med det amerikanske selskapet ggCircuit med deres programvare kalt ggLeap

Hva er ggLeap?

ggLeap er en programvare som inneholder alt man trenger for å kunne drive på med esport. Programmet starter opp når en maskin skrus på, alle brukerne får en egen konto de kan logge inn med og har tilgang til alle spill direkte i programvaren. ggLeap hindrer alle fra å gjøre noe som helst skadelig på våre maskiner, uten å miste tilgang til spill.

ggLeap inneholder også andre funksjoner som blir nyttig for oss. Den inneholder en egen valuta, en valuta du får èn av hvert minutt du bruker en maskin hos oss. Er du aktiv, kan du bruke disse pengene til å kjøpe deg ting på senteret.

ggLeap inneholder også en funksjon for interne konkurranser, der vi kan vise og fremheve resultatlister i de forskjellige spillene. En full gjennomgang av programvaren vil bli gjennomgått når vi har alt på plass. ggLeap blir å finne på alle våre maskiner i midten av Juli.

TUIL Esport
  • TUIL Esport
  • Leder for TUIL Esport. Lang fartstid i esport og har blant annet hatt tilknytning til HLTV.org, TromsøLAN, TGEX, Catch-Gamer, ArcticNova og The Fragment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *