BOOTCAMP

Bootcamp til din klan!

Lei antall maskiner eller hele senteret

Har du et lag innenfor et spill som driver med esport? Da kan du leie TUIL Gamingsenter til ditt lag om dere ønsker en mer fokusert og konsentrert trening. Det er mulig å leie både på ukedager og i helger, det er også mulig å leie senteret om natten.

Priser

Vennegjeng (12 maskiner, 4 playstation, pr time)2100,-
Duo (2 Maskiner, 5 timer)1000,-
Trio (3 Maskiner, 5 timer)1500,-
Klan (5 Maskiner, 5 timer)2500,-
Full pakke (6 maskiner, 24 timer)9000,-
Priseksempel: Full pakke for 5 spillere og 1 trener blir 1500,- pr person for 24 timer med spilling.

Author: TUIL Esport

TUIL Gamingsentere er lokalisert på TUIL Arena. Her kan du reservere tid til å arrangere bursdag, utdrikningslag, firma-event eller som en vennegjeng. Senteret har 12 PC-er, fire Playstation 4 og to Nintendo Switch.